Csipes Tamara

Férfi labdarúgó-válogatott 275 Az év csapata egyéni sportágak csapatversenye. Női vízilabda-válogatott 607 pont 2.


Bodonyi Dora Aranyermet Nyert A Racicei Kajak Kenu Vilagbajnoksag Noi K 1 5000 Meteres Dontojeben Forras Mti Kovacs Tamas Kayaking Sports Sports Health

A fogyatékos sportolók versengésében a kajakos Kiss Péter Pál illetve az úszó Pap Bianka győzött ők mindketten aranyérmesek voltak a tokiói paralimpián.

. Find out more about Tamara CSIPES see all their Olympics results and medals plus search for more of your favourite Sport Heroes in our athlete database. 1x Olympic Silver Medalist. Home News Index Sport Tamara Csipes Áron Szilágyi and the womens kayak quartet are the champions of the champions.

4026 likes 9 talking about this. Csipes Tamara kajakozó 742 pont 2. Csipes Tamarának a tokiói olimpia legeredményesebb magyar sportolója mesél arról milyen volt kislánya Olívia nélkül az olimpián és hogy hogyan érezte mag.

Férfi vízilabda-válogatott 576 3. 10 hours agoA nőknél elsőként záró Csipes Tamara a díjat az est díszvendégétől Stephen Roche Giro dItalia- és Tour de France-győztes világbajnok ír kerékpárostól kapta meg. Mom of a super cute clever girl.

12 hours agoCsipes Tamara átveszi az Év Női Sportolója díjat Stephen Roche-tól az 1987-es Giro győztesétől k és Eisenkrammer Károlytól a Tour de Hongrie nemzetközi kerékpáros körverseny főszervezőjétől az M4 Sport - Év sportolója gálán a. 10 hours agoSzilágyi Áron és Csipes Tamara az Év Sportolója. Kozák Danuta kajakozó 430 3.

She competed at the 2016 and 2020 Summer Olympic Games. At the 2010 ICF Canoe Sprint World Championships in Poznań she won two gold medals earning them in the K-2 1000 m and K-4 500 m events. A Csipes név az első amely kétszer került már fel a kajak-kenusport dicsőségtáblájára.

A férfiaknál a birkózó Lőrincz Tamás az úszó Milák Kristóf valamint a kardvívó Szilágyi Áron a nőknél a kajakos Csipes Tamara és Kozák Danuta továbbá a kerékpáros Vas Kata Blanka került a legjobb három közé a. 8 hours agoCsipes Tamara nem szokványos ám annál őszintébb és tartalmasabb elgondolkodtató beszédet mondott a díjátadón amelyben arra hívja fel a figyelmet hogy sportesemények nincsenek nézők nélkül sportújságírók pedig nincsenek eredmények nélkül. Tamara Csipes is a canoeist who has competed for Hungary.

Ahogy tíz évvel ezelőtt 2021-ben is Csipes Tamara lett az Év Női Sportolója. 13 hours agoA nőknél elsőként záró Csipes Tamara a díjat az est díszvendégétől Stephen Roche Giro dItalia- és Tour de France-győztes világbajnok ír kerékpárostól kapta meg. Browse 121 tamara csipes stock photos and images available or start a new search to explore more stock photos and images.

A Nemzeti Színházban rendezett az M4 Sport - Az Év Sportolója Gála után beszélg. A férfiaknál a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áront a nőknél pedig a négyessel győztes egyesben ezüstérmes kajakos Csipes Tamarát választotta meg a 2021-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége MSÚSZ. Tamara Csipes born 24 August 1989 is a Hungarian sprint kayaker who has competed since the late 2000s.

2014012325 évesen márványba vésték az ötszörös világbajnoknő nevét. Csipes Tamara Olimpikon Hivatalos Facebook Oldala Official Facebook Fan Page of Olympian Tamara Csipes. Női K-4 500 méteren ez immár triplázást jelentett az ötkarikás játékokon hiszen Londonban és Rióban is a magyar négyes győzött.

10 hours agoCsipes Tamara j Kozák Danuta b4 Kárász Anna b3 és Bodonyi Dóra b2 a nõi kajak négyes tagjai átveszik az Év Egyéni Sportágak Csapatversenye díjat Szabó Tündétõl sportért felelõs államtitkártól b5 és Szécsi Zoltán egykori válogatott vízilabdázótól b az M4 Sport Év sportolója gálán a Nemzeti. A fogyatékkal élő sportolók versengésében a kajakos Kiss Péter Pál illetve az úszó Pap Bianka győzött ők mindketten aranyérmesek voltak a tokiói. Az ÉvaMagazinhu live interjúsorozatának vendége Csipes Tamara olimpiai világ- és Európa-bajnok magyar kajakozó volt aki mesélt az idei évéről az olimpiai.

Showing Editorial results for tamara csipes. 19 hours agoCsipes Tamara kajakozó 742 pont 2. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Show More Posts from tami_csipes. 11 hours agoCsipes Tamara és Szilágyi Áron lettek az év sportolói 2021-ben. Véleménye szerint ezért a közösség csoportjainak szurkolóknak.

In 2015 Csipes was suspended for four months after she failed a drug test. 20 hours agoEmlékezhetünk hogy a Bodonyi Dóra Csipes Tamara Kárász Anna és Kozák Danuta összetételű egység a tokiói olimpián a fehérorosz és a lengyel hajót megelőzve lett aranyérmes. She is the daughter of four-time Olympic medalist Ferenc Csipes.

Az év sportpillanata Fiola Attilának a nyári labdarúgó Európa-bajnokságon a világbajnok franciák ellen lőtt gólja lett. Vas Kata Blanka kerékpáros 366 Az év csapata hagyományos csapatsportok.


Vastaps Es Oromkonnyek Igy Unnepltek A Hazatero Magyar Olimpikonokat Nlcafe Rio


Kovacs Katalin Szeretek Utazni Megismerni Mas Vilagokat Kajak Kanu Paddeln


Pin By Szabo Lili On Kajak Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Pin By Rakaczki Endrene On Magyar Sportlok Sports Kayaking Baseball Cards


Congrats Hun Gold Ger Silver Blr Bronze Women S K4 500m Canoesprint


Rowing Csipes Tamara 2400 1200 Rowing Canoe And Kayak Muscle Women


Women S Kayak For K4 500m Szabo Gabriella Kozak Danuta Kovacs Katalin Fazekas Krisztina


Pin On 3


Pin By Gabor Debre On Sport Hunor Movies Poster


H O M E G Y M Home Gym Decor Home Gym Design Gym Room At Home


Uj Kiralyno K 1 Ben Kozak Danuta Olimpiai Bajnok Olympic Champion Olympic Games Olympics


Hazaerkeztek Olimpikonjaink Hosszu Katinkat Leelvetemulteztek Kokot Leoltottak Katakomba


Pin On Famous Hungarians


Pin Auf Digit Art I My Works


Dorney 2012 Augusztus 9 Kovacs Katalin Elol Es Douchev Janics Natasa Versenyez A 2012 Es Londoni Nyari Olimpia Noi Kajakpar Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Sup Rentals Santa Barbara Santa Barbara Fitness Tours Greblya Bajdarka Sport


Rio2016 The Team Of Hungarian Kayak And Canoe Rowers Is Ready To Compete In Rio 1280 640 Canoe Kayaking Rowing


Boglarka Kapas Of Hungary Celebrates On The Podium After Winning Bronze In The Rio 2016 2016 Pictures Rio


Szabo Gabriella Kozak Danuta Csipes Tamara Es Fazekas Zur Krisztina Az Rio 2016 Rio Olympic Champion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel